“Imádom a PAS-t!!” - T. Vivi
“Legjobb edzőterem!” - D. Anna
“Profi edzők, jó légkör!” - K. Ági

Vendégkönyv

Hozzászóláshoz be kell jelentkezni

Hozzászólások

Kerepesiné Miklós Anett 2015-04-20 12:02:50
A PAS már egy önálló szóként pontosabban fogalomként tör be az emberek életébe. Nem csak "egy edzést" foglal magába, hanem egy örömteli pozitív programot, ami az egyének önmegvalósításában kulcs szerepet tölt be.
Aki mindezt megálmodta és megvalósította nem más mint Vágó Petra.
Ő idejét és fáradtságát nem kímélve a legjobbat hozza ki azokból akik Őt választják!

Tóth Dóra 2015-01-17 16:43:12
2011 májusában a barátnőm invitálására kezdtem edzeni a PAS-ban és azóta a mindennapjaim részévé vált! Ezáltal magabiztosabb,energikusabb,csinosabb lettem amit a változatos óráknak a legújabb TRX-nek Petra segítségének és kitartásomnak köszönhetek. :) Nem utolsó sorban az évek során szuper társaság jött össze ezért ha kedvet éreztek csatlakozzatok hozzánk,mindenkit várunk szeretettel!!! :)

Farkas Krisztina 2015-01-12 13:56:09
Azt hiszem, a rendszeres mozgás akkor maradhat tartós program az ember életében, ha nem fásul bele, ha mindig tud valami örömet, és újat okozni. Nekem a PAS megadja ezt a változatos és több fajta mozgásélményt ,rekreációt . Jó itt lenni, mert a mozgás tényleg öröm, főként Petrával és a többi edzőtársammal.

Szegszárdy Veronika 2015-01-09 21:39:52
A PAS-hoz tartozom már kezdetek óta, és imádok ide járni! :) Itt mindent megtaláltam: változatos és hatásos edzéseket; jól felszerelt és kellemes környezetet, ami könnyen elérhető; és ami számomra nagyon fontos volt, hogy egy olyan edzőt, akinek kisugárzása és személye ezt az egészet összefogja és élteti. Egyet mondhatok, aki Petrát, azaz a PAS-t választja a legjobb helyen jár! ;)

Baranyai Gréta 2015-01-08 21:02:45
PAS-as voltam, PAS-as vagyok, PAS-as leszek míg meg nem halok, hipp-hipp hurrá! :D:D
A legjobb aerobic terem!

Fiókom

Regisztráció